De Røde Baroner erobrede tronen..

Lørdag den 7. januar 2017 blev ASCs traditionsrige indestævne afholdt, og sædvanen tro blev der budt på masser af god fodbold, lækre detaljer og store sejre. De forsvarende mestre, AaBfatboys deltog ikke i årets stævne, så der skulle findes en ny mester.

12 hold var til start denne lørdag i Agri Nord Idrætscenter, hvorfor der blev spillet i 2 puljer. De to puljer så ud som følger:

Pulje 1:

ATK 1

Auxilia

Bestyrelsen

Bar Røv 2

VfB Himmerland

De Stive Sømænd

 

Pulje 2:

ATK 2

AW

AaB

De Røde Hunde

De Røde Baroner

Bar Røv 1

 

Efter gruppespillet stod det klart, hvilke hold der var bedst til at håndtere “den lille runde”. 4 hold gik således videre fra hver pulje til kvartfinalerne. Kvarfinalerne så således ud:

1 VfB Himmerland – Bar Røv 1 (8-6)

2 Auxilia – De Røde Hunde (0-3)

3 De Røde Baroner – De Stive Sømænd (6-2)

4 AW – Bar Røv 2 (3-2)

 

Første semifinale blev spillet mellem VfB Himmerland og De Røde Hunde. Begge hold har været fast inventar til ASCs Indestævne i mange år. Det blev en tæt semifinale, som De Røde Hunde vandt 2-1. VfB Himmerland forsøgte til allersidst at igangsætte et comeback, men 1-2 reduceringen 19 sekunder før tid var ikke nok.

Den anden semifinale stod mellem De Røde Baroner og nytilkomne AW – kampen blev en noget ensidig affære. De Røde Baroner havde slået AW med 2-1 i gruppespillet, men i semifinalen viste De rutinerede Røde Baroner ingen nåde over for de unge drenge, og sikrede finalepladsen med en meget sikker 7-1 sejr.

Herefter var det tid til bronzekamp mellem VfB Himmerland og AW. En spændende affære endte med, at AW trak sig sejrrigt ud af kampen med 4-3 og de vandt derfor stævnets bronzemedaljer – tillykke med det!

Finalen blev en affære mellem de to “røde hold”, nemlig De Røde Hunde og De Røde Baroner. Begge hold havde vist fornemt spil gennem hele turneringen, og kæmpede også indædt om sejren i det indledende gruppespil. Den duel trak De Røde Baroner sig sejrrigt ud af med 3-0, og det skulle vise sig at blive en god generalprøve på finalen. Således kunne De Røde Baroner til sidst fejre en stor 6-0 sejr og vandt dermed ASCs Indestævne for første gang – STORT TILLYKKE MED DET!

Herunder kan du se billeder af vinderne – du kan desuden finde flere billeder på AaB Support Clubs Facebookside.

AW-indestævne2017

AW – 3. pladsen

DeRødeHunde-indestævne2017

De Røde Hunde – 2. pladsen

DeRødeBaroner-indestævne2017

De Røde Baroner – 1. pladsen

 

 

 

 

 

Comments are closed.