ASC laver ikke tur til Lyngby

dbu_pokalen

AaB skal i næste runde af DBU Pokalen en tur til Lyngby onsdag den 28. oktober, hvor der er kick off på kampen kl. 20.45.

I Busudvalget sætter vi en stor ære i så vidt det overhovedet er muligt at tilbyde transport til alle AaB’s udebanekampe. Nogle gange må vi bare erkende at vi ikke kan tilbyde en tilstrækkeligt attraktiv tur, til at det er realistisk at få turen gennemført. Kampen i Lyngby er et eksempel på dette.

Dels gør kamptidspunktet at der først vil være hjemkomst til Aalborg ca. kl. 04.30, måske endda endnu senere i tilfælde af forlænget spilletid og/eller straffesparkskonkurrence. Dels vil prisen for turen blive så høj for hver deltager, at vi ikke vil kunne stå inde for det i forhold til vores ambition om til enhver tid at tilbyde fanvenlige priser på vores ture. Dette skyldes dels at vi til kampe i DBU Pokalen ikke råder over entrébilletter til kampen, som vi kan skabe en indtægt på, og dels at vi ikke prioriterer at skulle realisere et større underskud på en tur som denne.

Vi opfordrer naturligvis til at alle AaB-fans, som har mulighed for det, selv finder vej til Lyngby Stadion og giver drengene den opbakning, der skal til for at kvalificere holdet til kvartfinalen i DBU Pokalen.

, , , , , , ,

Comments are closed.