ASC Away: Viborg FF-AaB – 6. april (DBU Pokalen)

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen (Complea) på Aalborg Stadion kl. 12.30 og forventet hjemkomst på Aalborg Stadion omkring kl. 18.30 – dog senere, hvis kampen kommer i forlænget spilletid.

Priser og tilmelding
Turen koster kun 100 kr. for medlemmer af AaB Support Club. Hvis du tilmelder flere ASC-medlemmer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 160 tilmeldte ASC-medlemmer får entrébilletten med i prisen – HELT GRATIS – så skynd dig at tilmelde dig, mens der er gratis entrébilletter.

Børn under 15 år, som er medlem af AaB Support Club Junior betaler kun 50 kr. for at komme med på turen. Køb da det særskilte produkt til børn. Børn får til denne kamp også entrébilletten gratis med, hvis de er blandt de første 160 tilmeldte.

Personer, som ikke er medlem af AaB Support Club, kan komme med på turen mod en merpris på 50 kr. Dette gælder også børn under 15 år, men husk at det indtil videre er gratis at blive medlem af AaB Support Club Junior. Ikke-medlemmer får IKKE en gratis entrébillet til kampen og skal vælge produktet uden entrébillet (eller melde sig ind i AaB Support Club lige her under og få billetten med i købet).

Hvis du tilmelder flere ikke-medlemmer, skal vi bede dig anføre navne på dem alle. I feltet til angivelse af ASC-medlemsnummer, skal du som ikke-medlem skrive “0000” samt dit navn.

Ordensregler
Med din tilmelding til denne tur bekræfter du samtidig at have læst og accepteret ordensreglerne for vores busture.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for køb af billetter i forsalg til turen er tirsdag den 4. april kl. 12.00. Bemærk tilmeldingsfrist allerede tirsdag til middag, da der er tale om en torsdagskamp med tidlig afgang.

OBS
Det er ikke længere muligt at betale med kontanter i vores busser. Sørg derfor for at have Mobile Pay klar på din telefon.

Comments are closed.