ASC Away: Tag med ASC til Parken!

Jørns afgang

Bortset fra Pokalfinalen i 2014 har AaB ikke vundet i Parken mod FC København siden maj 2007, hvor mål af Jeppe Curth og Rade Prica sørgede for en sejr på 2-1 til AaB. Siden dengang har AaB hentet 1 sølle point i 12 kampe og en nærmest uhørt målscore på 1-31! Uden tvivl en statistik der skærer i hjertet på enhver AaB-fan og garanteret også spillertruppen. Det skal være slut nu!!!

Søndag den 13. september spiller AaB igen i Parken. FCK har indledt sæsonen ganske middelmådigt, men de har købt dyrt ind henover sommeren, så der hviler et tungt pres på de café latte-glade Københavnere. Det kan AaB måske udnytte til at ryste hjemmeholdet med en aggressiv og kollektiv indsats, som vi ved at vores drenge kan levere.

AaB Support Club arrangerer selvfølgelig tur til kampen. Prisen er kun 250 kr. For bare 50 kr. ekstra kan du tilkøbe entrébillet til kampen, hvis du er blandt de første 40 tilmeldte. Grundet den tidlige afgang fra Aalborg byder vi på gratis morgenmad i form af et smurt rundstykke, en morgenkage, kaffe samt en brikjuice eller “en skarp” efter eget valg. Morgenmaden serveres til alle og skal således ikke forudbestilles.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 250 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 40 tilmeldte kunne desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 10/9-15 kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 09.00 og hjemkomst samme sted omkring kl. 00.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aab-support-club.dk

, , , , , ,

Comments are closed.