ASC Away: Forårets første ture er sat til salg!

Jørns afgang

Der er desværre stadig over en måned til sæsonstart for AaB’s vedkommende, men nu kan du fordrive noget af ventetiden med at tilmelde dig de ture, som allerede er programlagt af turneringsudvalget

Busudvalget har brugt første del af vinterpausen på at evaluere efterårssæsonens udebaneture og planlægge forårets minimum 8 udebaneture.

Priser
Igen i år kan vi melde om uændrede priser på vores udebaneture i Superligaen. De korte jyllandsture til Hobro, Viborg og Randers kan du deltage på for bare 50 kr. De mellemlange jyllandsture til Herning og Århus koster kun 75 kr. Turen til Odense koster sølle 100 kr. mens den enlige tur over Storebæltsbroen til Parken kun koster 250 kr.

Gennemførselsgaranti
Igen i foråret er der gennemførselsgaranti på alle ture i Superligaen!

Billige entrébilletter
De første 40 tilmeldte på alle udebaneture i Superligaen vil også i det kommende halvår kunne tilkøbe entrébilletten for bare 50 kr. ekstra.

Swipp/Mobile Pay
Som noget nyt arbejder vi på muligheden for at kunne modtage betaling for varekøb i busserne via Swipp og Mobile Pay. Det er endnu ikke på plads, men vi håber på at få det klar til sæsonstart.

DBU Pokalen
Du kan også tilmelde dig udebaneturen i DBU Pokalen mod FC Roskilde tirsdag den 8. marts. Til denne kamp kan vi desværre ikke tilbyde gennemførselsgaranti, ligesom at prisen også er højere end til en udebanetur i Superligaen, da vi her mangler indtægten fra salg af entrébilletter, lige som at vi må kalkulere med lavere varesalg, da kampen finder sted en hverdag.

, , , , , , , ,

Comments are closed.