Alle mand til Århus!

Der er landsholdspause, men når vi starter op igen mandag den 18. oktober, bliver det med et brag, når AaB skal på besøg i Århus i den jyske klassiker. En venlig sponsor har købt alle billetter til kampen, inklusiv dem i udebaneafsnittet, til gratis uddeling blandt fans. Billetterne er revet væk, så der bliver gang i den på tribunen!

I ASC har vi nået at sikre os 200 billetter til udebaneafsnittet. Billetterne bliver selvfølgelig dedikeret til deltagerne på vores bustur, som dermed er sikret (gratis) adgang til stadion. Til gengæld har vi heller ikke flere billetter end dette, så vi kommer til at lukke for tilmeldinger, når vi når de 200 deltagere.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 16.00 og forventet hjemkomst på Aalborg Stadion omkring kl. 23.00.

Priser og tilmelding
Du tilmelder dig i webshoppen.

Turen koster kun 100 kr. for medlemmer af AaB Support Club. Hvis du tilmelder flere ASC-medlemmer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

ALLE vores deltagere får som nævnt entrébilletten med i prisen. Den bliver udleveret til dig i bussen. Hvis du selv har anskaffet en gratis entrébillet til kampen, beder vi dig om at afsætte denne til en anden AaB-fan, så vi kan fylde afsnittet til sidste plads!

Børn under 15 år, som er medlem af AaB Support Club Junior betaler kun 50 kr. for at komme med på turen. Køb da det særskilte produkt til børn.

Personer, som ikke er medlem af AaB Support Club, kan komme med på turen mod en merpris på 50 kr. Dette gælder også børn under 15 år, men husk at det er gratis at blive medlem af AaB Support Club Junior i 2021.

Hvis du tilmelder flere ikke-medlemmer, skal vi bede dig anføre navne på dem alle. I feltet til angivelse af ASC-medlemsnummer, skal du som ikke-medlem skrive “0000”.

Ordensregler
Med din tilmelding til denne tur bekræfter du samtidig at have læst og accepteret ordensreglerne for vores busture.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for køb af billetter i forsalg til turen er torsdag den 14. oktober kl. 20.00 eller når alle 200 pladser er solgt.

OBS
Håndtering af kontanter bliver i stigende grad besværligt. Kombineret med at kun et fåtal af vores deltagere betaler kontant i busserne, har vi derfor valgt at gøre busserne kontantløse. Derfor er det ikke længere muligt at betale med kontanter i busserne. Vi modtager fremover udelukkende betaling med Mobile Pay.

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.