Vi har banket prisen på FCK-away i bund!

Da AaB indledte forårssæsonen, og dermed de sidste og afgørende kampe i jagten på top 6 og mesterskabsslutspillet, i Silkeborg, sendte AaB Support Club sine medlemmer gratis til kampen. Og ingen af de mere end 130 deltagere fortrød deres deltagelse et øjeblik. Fed stemning og 3 point på kontoen gav en forrygende dag i Søhøjlandet.

Som varslet vil vi i den officielle fanklub gøre alt hvad der står i vores magt for at AaB lykkes med at nå top 6. Når AaB spiller næste udekamp søndag den 1. marts i Nationalarenaen, er vi derfor igen klar med et skarpt tilbud til vores medlemmer.

Vores voksne medlemmer kan således komme med vores bus til Parken for kun 200 kr.! Samtidig kan de tilkøbe entrébilletten for kun 50 kr. yderligere, hvis de er blandt de første 45 tilmeldte.

Medlemmer af AaB Support Club Junior kan komme med på turen for bare 100 kr.!

Ikke-medlemmer er også velkomne til at deltage på turen. Prisen for voksne ikke-medlemmer er 250 kr., mens ikke-medlemmer under 15 år kan komme med for 150 kr. Husk dog at det er gratis at melde sig ind i AaB Support Club Junior i 2020. Hvis et voksent ikke-medlem melder sig ind i AaB Support Club på turen, modregner vi turens ekstrapris på 50 kr. i første års kontingent.

Sidste frist for tilmelding til FCK-turen er torsdag den 27. februar kl. 20.00.

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.