Velkommen som medlem i AaB Support Club (ASC)

Vi er enormt glade for at have dig med i fællesskabet og byder dig velkommen i Danmarks næstældste officielle fanklub, stiftet 22. august 1990.

Lige kort om vores historie… Det var tre fanatiske AaB-fans, der syntes det var alt for besværligt selv at skulle køre til alle holdets kampe på udebane, og derfor besluttede de sig for at stifte vores forening, og derved samle andre med samme tilhørsforhold. Og selvom det jo efterhånden er mange år siden, så er det stadig dét vi arbejder for hver eneste dag; at samle alle AaB-fans og derved sikre den bedste opbakning til AaB, hvad enten det er på hjemmebanen i Aalborg eller rundt omkring ude i landet. Siden den spæde start har vi vokset os markant større, og foreningen tæller i dag omkring 1.800 medlemmer.

Som medlem af ASC er du ikke blot blevet en del af familien, og med til at sikre den bedste opbakning – DU får også en række fordele, som du læse nærmere om lige her. Fordelene opdateres løbende, så væn dig til at holde øje med siden.

Som nyt medlem vil vi også gerne invitere dig med på en af vores udebaneture. Gratis. Så du kan stifte nærmere bekendtskab med et af vores vigtigste udvalg, busudvalget, som sørger for at vi kan sende en bus/busser afsted til alle AaBs udekampe. Hvis ikke du tidligere har været med på tur med os, skal du næsten prøve det. Og vi giver altså den første tur gratis. Læs mere lige her.

Herudover har vi også vores Podcast-udvalg, vores tifo-udvalg, vores merchandise-udvalg og så vores aktivitetsudvalg som hvert år arrangerer julefrokost, indendørsstævne, pubcrawl, stadionrundvisning samt kåringen af Sæsonens AaB’er. Alt sammen noget, som dit medlemskab også er med til at understøtte. På vores hjemmeside kan du finde meget mere info om foreningen og udvalgene.

Skulle du få behov for at komme i kontakt med os, så kan du finde kontaktinformationerne lige her.

Afslutningsvis, så kan du kigge forbi fanboden på stadion til hjemmekampene. Her kan du afhente et ASC-badge, som et synligt bevis på dit medlemskab. Bor du langt fra Aalborg, og gerne have tilsendt et badge, så kontakt os på kontorets mail.

Endnu engang rigtig hjertelig velkommen i ASC.

En stærkere fanklub – et stærkere AaB!