Tag med ASC til forfest og fodboldfest i Hobro!

AaB spiller sin næste udebanekamp i Hobro søndag den 23. september med kick off kl. 14.00. Alt tyder på at vi kommer rigtig mange AaB-fans på besøg hos “lillebror”, lige som det også var tilfældet i både Hjørring og Randers for nylig. Det bliver en fest som du ikke har lyst til at gå glip af!

AaB har gjort deres for at trække yderligere folk med til Hobro. På kampdagen åbnes portene nemlig allerede kl. 12.00 til en stor fest uden for udebaneafsnittet, hvor alle AaB-fans er inviteret! Snup en lækker ribbens- eller bøfsandwich til frokost og udnyt de gode tilbud på bl.a. øl og sodavand, mens du hygger dig og varmer op til kampen sammen med hundredevis af andre AaB-fans.

I AaB Support Club bakker vi op om arrangementet ved at sende vores awaydeltagere afsted fra Aalborg én time før normal afgangstid, så vi kan være med helt fra start. Dette koster naturligvis ikke ekstra for vores deltagere.

Spilletidspunkt
Hobro IK-AaB spilles søndag den 23. september kl. 14.00.

Afgang
Der køres fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 11.00. Kom venligst i god tid.

Hjemkomst
Hjemkomst samme sted omkring kl. 17.30. Der er afsætning ved Kennedy Arkaden inden ankomst til stadion.

Opsamling
Der er mulighed for opsamling ved motorvejsfrakørsler langs bussens rute. Tilføj dette ved tilmelding.

Pris
Du kan komme med til Hobro for kun 50 kr. Børn under 12 år ifølge med voksen slipper med 25 kr. Alle deltagere skal være medlem af AaB Support Club – også børn.

Entrébillet
De første 45 deltagere kan tilkøbe entrébillet til stadion for kun 50 kr. Øvrige deltagere og børn henvises til køb direkte på Hobro IK’s hjemmeside. Husk at købe billetten til udebaneafsnittet.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding via webshoppen er torsdag den 20. september kl. 20.00.

Ordensregler
Med din tilmelding til denne tur bekræfter du samtidig at have læst og accepteret ordensreglerne for vores busture.

, , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.