Tag med ASC til FC St. Pauli-AaB!

St. Pauli-AaB

Det er ikke så tit at AaB Support Club arrangerer tur til en træningskamp – og slet ikke i udlandet. Men når muligheden er der for at afbryde den lange kedelige vinterpause med et skud AaB-bold på legendariske Millerntor Stadion i Hamburg mod kultklubben FC St. Pauli, så skal den udnyttes.

Med ASC får du den lange tur i en komfortabel turistbus til en rimelig pris. På vej hjem mod Aalborg holder vi 1½ times pause ved grænsebutikkerne, hvor der er mulighed for at handle og spise. Af praktiske årsager kan hver deltager maksimalt have 3 rammer øl/sodavand med i bussen, og derudover øvrige varer under hensyntagen til bussens bagagekapacitet.

Grundet det tidlige afgangstidspunkt byder ASC på gratis morgenmad til alle deltagere. Morgenmaden består af et smurt rundstykke, kage, kaffe samt enten en brikjuice eller “en skarp”.

Der sælges billige drikkevarer og snacks i bussen. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. Man må gerne medbringe egen mad.

Turen gennemføres ved minimum 40 tilmeldte.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 325 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

Man skal være medlem af AaB Support Club for at kunne deltage på turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind via webshoppen i forbindelse med din tilmelding til turen.

Entrébilletter
Entrébillet er ikke med i turens pris. Billetten købes uden for Millerntor Stadion før kampen. Prisen er 7 EUR for ståplads og 10 EUR for siddeplads. Husk at medbringe kontant valuta.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er tirsdag den 26/1-16 kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 07.00 og hjemkomst samme sted omkring kl. 23.30. Der er mulighed for opsamling hele vejen ned ad E45. Tilvælg dette i forbindelse med din tilmelding.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aab-support-club.dk

Der er som bekendt grænsekontrol ved den dansk-tyske grænse i øjeblikket. Alle deltagere skal derfor medbringe gyldigt pas.

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.