Støt drengene i Brøndby på søndag!Et vanvittigt tæt grundspil nærmer sig sin afslutning og absolut intet er afgjort endnu. Med bare to runder tilbage er der stadig hele 8 klubber, herunder AaB, som kæmper om de 4 tilbageværende pladser i Mesterskabsslutspillet, hvor der er attraktive europæiske pladser på højkant.

Efter uafgjort hjemme mod Hobro er AaB pisket til at hente point på Brøndby Stadion for stadig at være i spil til én af de attraktive top-6 placeringer. Det er dog heller ikke på nogen måde umuligt. De senere år har AaB hentet fine resultater på den Københavnske Vestegn og mens AaB’s formkurve er stigende, må man sige det modsatte om søndagens modstander.

AaB Support Club arrangerer selvfølgelig tur for alle de AaB-fans, som gerne vil over og støtte de rød-hvide drenge til kampen. Turen koster kun 250 kr., og du kan tilkøbe entrébilletten til stadion for bare 50 kr. ekstra, hvis du er blandt de første 45 tilmeldte. Medlemmer af ASC Junior (børn under 13 år) kan komme med for kun 125 kr.

Spilletidspunkt
Brøndby IF-AaB spilles på søndag den 10. marts kl. 18.00.

Afgang
Der køres fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 12.00. Kom venligst i god tid.

Hjemkomst
Hjemkomst samme sted omkring kl. 01.30. Der er afsætning ved Kennedy Arkaden inden ankomst til stadion.

Opsamling
Der er mulighed for opsamling ved motorvejsfrakørsler langs bussens rute. Tilføj dette ved tilmelding.

Pris
Du kan komme med til Brøndby for kun 250 kr. Børn under 13 år ifølge med voksen slipper med 125 kr. Alle deltagere skal være medlem af AaB Support Club – børn kan være medlem af ASC Junior.

Entrébillet
De første 45 deltagere kan tilkøbe entrébillet til stadion for kun 50 kr. Øvrige deltagere og børn henvises til køb direkte på Brøndbys hjemmeside.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding via webshoppen er torsdag den 7. marts kl. 20.00.

Ordensregler
Med din tilmelding til denne tur bekræfter du samtidig at have læst og accepteret ordensreglerne for vores busture.

Husk også pokalkampen i Næstved 14. marts – kun 300 kr. med ASC!

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.