Støt AaB Support Club – ganske gratis

Støt en god sag

Kender du det med at man ser eller hører om en frivillig indsats, og egentlig gerne vil hjælpe til – enten ved at give en hånd med, eller ved at støtte økonomisk – men i en travl hverdag får man det ikke lige prioriteret, uagtet hvor god en indsats man synes der er tale om?

Nu har du mulighed for at støtte AaB’s officielle fanklub ganske gratis, uden at det koster dig det mindste. Det eneste det kræver af dig, er to minutter af din tid, og at du får leveret el fra Eniig.


Samarbejde med Eniig

AaB Support Club er en del af Eniigs tiltag, ForeningsEl.
Eniig vil gerne støtte de danske foreninger og klubber, der gør et stort stykke arbejde for børn, unge og voksne. Med ForeningsEl giver de 2 øre til AaB Support Club, hver gang du bruger én kWh, endda uden at du betaler merpris.

Selvom 2 øre per kWh ikke lyder af meget, så betyder det i praksis at en gennemsnitlig husstand med 2 voksne og 2 børn vil bidrage med 80 kr. om året til AaB’s officielle fanklub. Hvis flere vælger at følge dét eksempel, så vil det give os langt større frihed til at afholde billigere arrangementer, lave billigere busture eller optimere disse, og lave større og flottere tifoer til at støtte vores rød/hvide helte.

Prisen på ForeningsEl følger elmarkedet og varierer måned for måned. 

Tilmelding foregår gennem Eniig på https://eniig.dk/privat/el/produkter, hvor du også kan se at prisen for ForeningsEl er på det laveste niveau af de forskellige produkter.
Her skal du i ‘Step 1’ angive din adresse, hvorefter du i ‘Step 2’ skal vælge ForeningsEl som produkt. Når du har trykket ‘Bestil’ skal du på næste side vælge AaB Support Club som din forening i drop-down menuen.

Der er ingen binding på ForeningsEl. Tilmelding til ForeningsEl forudsætter ikke at man er medlem af AaB Support Club. Hvis man i forvejen er tilmeldt et andet specialprodukt hos Eniig, kan prisen på ForeningsEl være højere.

Comments

comments

, , , ,

Comments are closed.