Stem på sæsonens AaB’er 2019/20

Efter en meget lang og speciel sæson skal vi have kåret sæsonen 2019/2020s AaB’er!

Sæsonen har budt på flere spændende kampe, en lang Corona-pause, tomme tribuner, en pokalfinale, som vi ikke behøver at snakke yderligere om og endelig et spændende slutspil, hvor der rigtig kom gang i spillet og vi næsten tog 4. pladsen. Flere spillere har gjort sig rigtig flot bemærket, der har været fantastiske kampe – hvem husker ikke den fantastiske hjemmekamp mod FCK i starten af sæsonen, hvor vi vandt 1-0. Eller den vilde kamp mod AGF i pokalsemifinalen.

Man skal være medlem af AaB Support Club og kan kun stemme 1 gang, så skal du være med til, at vælge sæsonens AaB’er, så klik ind på www.aabsupportclub.dk og deltag i afstemningen

Hvem der skal kåres som sæsonens AaB’er er op til AaB Support Clubs medlemmer,  og stemmer du på sæsonens AaB’er, har du mulighed for at vinde en spillertrøje efter eget valg og desuden være med til, at overrække trofæet til spilleren på banen. Dette vil foregå til en af de første hjemmekampe når sæsonen starter igen, og hvor vi håber, at være tilbage til en mere normaliseret hverdag og adgang til vores elskede hjemmebane.