Skal du med til ASC Pubcrawl 2024?

SÆT KRYDS I KALENDEREN FREDAG DEN 7. JUNI!

Umiddelbart efter afslutningen på forårssæsonen gentager ASC succesen med den 2. udgave af ASC Pubcrawl. Der er igen et meget begrænset antal pladser på pubcrawlen, så det er med at være hurtigere end din nabo om at få dig tilmeldt arrangementet. Pladserne sælger vi efter først-til-mølle-princippet.

For et symbolsk beløb på blot 50 kr. (kr. 75 for ikke-medlemmer), og det er jo en pris, som vi nordjyder kan forstå, byder vi på en stadionplatte samt mulighed for at smage belgisk, tjekkisk, tysk og fransk øl, foruden naturligvis nogle danske øl. I styrker fra pilsnere på 4,6% til kraftigere humle på 8,4%. I alt mulighed for at smage 12 forskellige øl på turen.

Lars ‘Kosten’ Thomsen guider os igennem dagens rute, der kalder til samling kl. 16.45 hos AL Bank i Vingårdsgade. Vi skal hverken tælle penge eller tømme bankbokse, men derimod vil banken rigtig gerne sende os godt afsted på ruten med dagens første par øl. Næste stop på ruten bliver London Pub, hvor Jesper & Co. står klar med nye og helt andre øl, hvorefter turen fortsætter mod nye værtshuse og barer, og nye øl. Henad kl. 21 rammer vi så afslutningsvis Fast Eddies Poolhall, hvor der ikke alene venter øl, men også reserverede poolborde i en times tid.

ASC Pubcrawlen slutter ca. kl. 22.00, hvorefter der er ”fri leg” for dem som vil fortsætte fredagsfesten. Det er muligt at blive hængende på Fast Eddies, og ellers ligger flere barer, som samarbejder med ASC, jo lige om hjørnet.

Vi glæder os til at se jer til endnu en ASC Pubcrawl.

Tilmelding via nedenstående link:
https://mentoclub.aabsupportclub.dk/event/asc-pubcrawl-2024

Comments are closed.