Praktisk information om bustur til Pokalfinalen

Afgang/hjemkomst
OBS OBS!

Det har tidligere været meldt ud, at afgang er fra Aalborg Stadion. På grund af et ekstraordinært stort salg af billetter samt et omfattende vejarbejde på Kastetvej er vi dog nødt til at rykke afgangsstedet.

Afgang er derfor fra Aalborg Væddeløbsbane ved Skydebanevej.

Der er afgang kl. 07.30. Vi er rigtigt mange, der skal afsted, så derfor opfordrer vi alle til at komme i god tid, gerne senest kl. 7.

Forventet hjemkomst er omkring kl. 01.30, dog senere i tilfælde af sejr, forlænget spilletid og/eller straffesparkskonkurrence. Inden hjemkomst til Væddeløbsbanen, kører vi også forbi Kennedy Arkaden og sætter de deltagere af dér, som ønsker det.

Parkering

Man kan IKKE parkere ved Væddeløbsbanen. Efter vores afgang er pladsen i brug til bustransport ifm. City Cup på Freja.

Check-in
Vi bliver som nævnt rigtigt mange deltagere – og dermed mange busser – på turen. Vi laver derfor en stand ved afgangsstedet, hvor alle deltagere på turen skal melde deres ankomst. De vil her få udleveret et busnummer, som vil være gældende både på turen til Parken og på turen tilbage til Aalborg. Hvis man ønsker at sidde i bus sammen med bestemte andre deltagere, skal man derfor sørge for at checke ind sammen. Hvis man ønsker at køre i bus sammen med deltagere, som skal samles op på ét af vores faste opsamlingssteder (se nedenfor), skal man møde i god tid og bede om et busnummer, som tilbyder denne opsamling. Vi opfordrer alle deltagere til at møde op i god tid inden afgang!

Opsamling
Har du bestilt opsamling ved bestilling af din tur, er det dit ansvar at være på plads i god tid, så du er klar til at hoppe på bussen, når vi kører forbi. Vi har herunder angivet vejledende tider:

29 Svenstrup (Under broen): 07.40 – BUS NR. 2

31 Støvring Syd (Ved OK-tanken): 07.45 – BUS NR. 3

33 Haverslev (Circle K): 08.00 – BUS NR. 4

34 Hobro Nord (Pendlerpladsen): 08.00 – BUS NR. 1

46 Århus Nord (Samkørselsplads Søften): 08.30 – BUS NR. 3

59 DTC Vejle (Samkørselsplads): 09.20 – BUS NR. 2

Entrébilletter
AaB Support Club råder IKKE over entrébilletter til Pokalfinalen. Disse skal deltagerne selv købe på AaBs hjemmeside: www.billet.aabsport.dk

AaB har i øvrigt opfordret til, at entrebilletter til Parken medbringes i papir-format. Den opfordring er hermed givet videre.

Forfest i Fælledparken
Med vores tidlige afgangstidspunkt sikrer vi at vores deltagere kan nå at deltage i den store forfest for AaB-fans i Fælledparken ved siden af Parken. Læs mere herom på www.aabsport.dk

Mad og drikke
Der vil i bussen være mulighed for at købe øl, sodavand, alkopops, shots og kildevand, samt chips. Alt sammen til særdeles fair priser. Salget er med til at holde deltagerprisen nede, så det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer og chips. På længere ture med afgang om morgenen/formiddagen tilbyder vi normalt gratis morgenmad. Dette er IKKE tilfældet på turen til Pokalfinalen. Vi opfordrer derfor til at vores deltagere selv spiser hjemmefra eller medbringer morgenmad og eventuelt en madpakke.

Du er velkommen til selv at medbringe mad under hensyntagen til bussens inventar.

Pauser undervejs på turen holdes på rastepladser uden mulighed for at købe mad. Sørg derfor som nævnt for selv at medbringe mad eller spis på stadion eller i Fælledparken, hvis du ønsker mad undervejs.

Rejseledere
På alle vores ture stiller ASC med mindst to rejseledere, som styrer turens gennemførelse. Rejselederne er frivillige hjælpere i ASC. Rejselederne, som ikke på turen må nyde øl og spiritus, står til rådighed for deltagerne og er med til at sikre, at turene afvikles under sikre og trygge forhold.

Ordensregler
Med din tilmelding til denne tur bekræfter du samtidig at have læst og accepteret ordensreglerne for vores busture.

Mobile Pay
Det er ikke længere muligt at betale med kontanter i vores busser. Sørg derfor for at have Mobile Pay klar på din telefon.

Vi ses på torsdag!

, ,

Comments are closed.