Mød en frivillig: Lasse Yde Hegnet

Gennem den næste tid vil vi præsentere jer for en del af de frivillige, der til daglig driver vores foreningen.Det er de personer der er rygraden i AaB Support Club, og som sørger for at vi kan opretholde det høje aktivitetsniveau vi har, og tilbyde forskellige arrangementer, tilbud og medlemsfordele til alle vores medlemmer.

I dag har vi stillet 10 spørgsmål til Lasse Yde Hegnet, der har været med siden 2017, som skribent til Supporteren og ansvarlig for vores podcast, Rød Aalborg. 

Hvem er du?  Jeg er 26 år, er eksil-aalborgenser i anden by der starter med Aa ca. 110 km syd for Aalborg. Jeg bruger det meste af min vågne tid på at skrive eller lave podcasts. Primært om fodbold, musik eller Cuba.

Hvad er dit forhold til AaB og hvor længe har du fulgt dem? Det er ikke usandsynligt at ”AaB” har været mit første ord… Om ikke andet har jeg et videoklip hvor min far lærer mig navnene på alle spillere i truppen – der er jeg 2-3 år gammel. Så groft sagt, har jeg ikke haft et liv uden AaB…  

Hvad er dit yndlingssted på Aalborg Stadion? Vesttribunen! Er kommet på ’Vest siden ’95 hvor min far begyndte at tage mig med, og jeg havde tøjdyr og legetøjspistoler med. Jeg synes ikke jeg har været på stadion, hvis ikke jeg har været på ’Vest.   

Hvad er dit bedste AaB-minde? Med fare for at gentage/modsige mig selv fra første afsnit af Rød Aalborg, er det svært at komme udenom Brøndby-kampen i ’08 hvor vi sikrede os mesterskabet. Men der er så mange ting der er urimelige ikke at nævne.

Hvor lang tid har du været frivillig i AaB Support Club? Mener det er ca. et ås tid siden Jan Drilling gjorde mig til en del af Supporten uden at spørge først…

Hvad laver du som frivillig i AaB Support Club? Jeg skriver for Supporteren og er vært på Rød Aalborg  

Hvad giver det dig at være frivillig i ASC/Hvorfor har du valgt at være frivillig der? Det giver mig lov til at bruge en masse tid på AaB og for at citere Lynge Jakobsen, så har jeg svært ved at se hvad der er mere interessant end AaB.

Hvad er dit bedste ASC-minde? Eftersom jeg bor i det falske Aa og endnu ikke har været med til nogle særlige arrangementer, vil jeg sige at jeg har det bedste til gode!

Hvor mange AaB trøjer har du? En del faktisk… men har gået mere op i at samle halstørklæder fra de europæiske kampe. Jeg holder særligt af dem fra kampene mod Sampdoria og Europa-kampgnen i ‘08-’09. Hvad angår trøjer, er jeg særligt glad for trøjerne fra 1999 og synes AaB-trøjer skal være mere røde end hvide. Er ret striks med hvilke spillere der eventuelt skal på ryggen, indtil videre består det snævre felt af Ståle Solbakken, Søren Frederiksen (d. 1.), Andres Oper, David Nielsen og Andreas Johansson. Var Pohl blevet et år mere, var han blevet indlemmet i klubben. Ps. Jeg leder efter en Jens Jessen-trøje med nr. 13…

Du indgår i det nye hold omkring Mediano Sócrates, vil du fortælle noget mere omkring det? Mediano er efter min mening Danmarks mest dybdegående fodboldmedie og et sted der giver plads til den slags historier, man ikke ser andetsteds. Deres nye koncept, Mediano Sócrates, er en blanding af at være talentudvikling og en legeplads. Jeg er en del af det første hold, der løber indtil sommeren 2019 og i den tid håber jeg at blive en bedre fodboldformidler og lave de fortællinger jeg synes er sjove og spændende. Til dette Aalborg-baserede forum, kan jeg afsløre at en af de første kommer til at dreje sig om aalborgensisk fodbold i 50’erne. Dengang Chang og AaB var lige store og det var Chang der spillede flot, offensiv fodbold, mens AaB var kendt for sit betonforsvar.  Jeg håber mange af jer vil læse/lytte med og give feedback, som I allerede gør det med Rød Aalborg!

I kan læse mere om Mediano Sócrates her: http://www.mediano.nu/oversigt/2018/11/6/mediano-scrates-her-er-holdet

Hvis du render ind i Lasse næste gang du er til fodbold, så hiv fat i ham – han har med garanti en masse spændende at fortælle om arbejdet omkring en podcast eller om hvordan det er at være antropolog.

Husk at følge med på vores Facebook-side og herinde, hvor vi fremover vil præsentere jer for flere af de frivillige kræfter i foreningen, der hver dag gør en indsats for at skabe en stærkere fanklub.

Vil du også gerne være en del af fællesskabet, så fang os på Facebook eller skriv en mail til os.

Blå bog: Navn: Lasse Yde Hegnet 

Fødselsdato: 22. maj 

Bopæl: 2-værelses lejlighed, hvor køleskabet bor i et garderobeskab

Job: For mange, men bl.a. som guide på Moesgaard Museum

Udvalg i ASC: Bladudvalget & Podcast-udvalget 

Frivillig i foreningen siden: 2017

Comments are closed.