Køb billetter til landskampe i Parken

462439-20111111-233205-6

Som led i ASC’s medlemskab i Danske Fodbold Fanklubber (DFF) har vi, endnu engang fået tilbudt billetter til de fremtidige landskampe på hjemmebane. Det er nu muligt for alle medlemmer af ASC at købe billetter til kampene mod Montenegro og Kasakhstan.

Danmark – Montenegro
Dato/tid: Tirsdag d. 11. oktober kl. 20.45
Sted: Parken, København
Billetpris: 225 DKK/stk.
Deadline: Søndag d. 02/10 kl. 12.00

Danmark – Kazakhstan
Dato/tid: Fredag d. 11. november kl. 20.45
Sted: Parken, København
Billetpris: 225 DKK/stk.
Deadline: Søndag d. 30/10 kl. 12.00

Ved tilmelding af flere medlemmer, vælg antal og husk at notere alle medlemsnumre. Billetterne kan købes på vores webshop.

Nærmere informationer omkring billetudlevering (sted, tidsrum), sendes direkte ud til de medlemmer som benytter sig af tilbuddet.

Vi forventer, at deltagerne er AKTIVE. Stemningstribunen er for DFF-medlemmer som vil være med til at skabe en fænomenal kulisse til Danmarks landsholdskampe – synligt og ikke mindst vokalt. Hvis I ønsker siddepladser eller børne/pensionistbilletter, så er I ikke det rette sted – disse kan til andre tribuner erhverves via DBUs billetsalg.

Kravene, til de der deltager, er de samme som altid. Man skal være indforstået med at deltage i stemningsarbejdet. Da det er landsholdet, vi er der for at bakke op, så skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. Vi forventer selvfølgelig at jeres medlemmer er bekendte m. disse regler samt de vante regler for et fodboldpublikum (altså vi vil ikke se fyrværkeri/pyroteknik/røg, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen o.s.v.). Overtrædes disse regler og tager gruppen ikke ansvar for deres deltagere, så vil det medføre at man fremadrettet ikke kan købe billetter gennem os.

Vi stiller ikke krav til alder for deltagelse, men gør opmærksom på at det er en stemningstribune, man skal være indforstået med at man står op og er aktive deltagere, der ønsker at skabe stemning. Vi udviser derfor ikke særlige hensyn til børnefamilier eller folk der sidder passivt på deres bagdel – dertil findes der en børnetribune samt ordinært salg til kampene.

Hvis der er spørgsmål, er I velkommen til at kontakte os på: kontoret@AaBSupportClub.dk.

, , ,

Comments are closed.