Bustur til København (praktisk info)

Tilmeldingsfristen er overskredet. For eventuelle spørgsmål vedr. turen skal du kontakte ASCs administrator på kontoret@aabsupportclub.dk

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen/Complea kl. 10.00 og forventet hjemkomst samme sted omkring kl. 1.00. Bemærk at afgangsstedet er tilbage til Nordtribunen efter en periode på den anden side af stadion.

Priser og tilmelding
Turen koster kun 250 kr. for medlemmer af AaB Support Club. Hvis du tilmelder flere ASC-medlemmer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

Hvis du er blandt de første 45 tilmeldte ASC-medlemmer kan du tillige købe entrébillet til stadion for kun 50 kr.

Børn under 15 år, som er medlem af AaB Support Club Junior betaler kun 125 kr. for at komme med på turen. Køb da det særskilte produkt til børn. Børn kan ikke tilkøbe entrébillet via ASC, men skal købe denne direkte hos modstanderen.

Personer, som ikke er medlem af AaB Support Club, kan komme med på turen mod en merpris på 50 kr. Dette gælder også børn under 15 år, men husk at det indtil videre er gratis at blive medlem af AaB Support Club Junior.

Ikke-medlemmer har ikke adgang til at købe billige entrébilletter i forsalg jf ovenstående, men får tilbudt at købe en entrébillet i bussen for 75 kr. i de tilfælde, hvor alle 45 billetter ikke er solgt til ASC-medlemmer i forsalg. Hvis du tilmelder flere ikke-medlemmer, skal vi bede dig anføre navne på dem alle. I feltet til angivelse af ASC-medlemsnummer, skal du som ikke-medlem skrive “0000” samt dit navn.

Opsamling/afsætning
Hvis du har behov for at blive samlet op på vej til kampen og/eller sat af på vej hjem, kan du vælge mellem følgende “stoppesteder”:

– 29 Svenstrup (under broen)
– 31 Støvring Syd (OK-tanken)
– 33 Haverslev (Circle K)
– 34 Hobro N (pendlerpladsen)
– 58b Middelfart (Jyllandsvej bag Burger King)

På vej hjem stopper bussen desuden altid ved Kennedy Arkaden i Aalborg.

Morgenmad
Vi fastholder den gode tradition med at byde på gratis morgenmad til alle deltagere, når der er afgang kl. 10.00 eller tidligere. Som deltager på vores tur til Parken får du således udleveret et rundstykke, en morgenkage samt en brikjuice eller et shot helt gratis.

Ordensregler
Med din tilmelding til denne tur bekræfter du samtidig at have læst og accepteret ordensreglerne for vores busture.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for køb af billetter i forsalg til turen er torsdag den 19. maj kl. 20.00.

OBS
Det er ikke længere muligt at betale med kontanter i vores busser. Sørg derfor for at have Mobile Pay klar på din telefon.

Comments are closed.