ASC’s Juniorklub

I AaB’s officielle fanklub arbejder vi hver dag for at sikre så bred og god opbakning til AaB som muligt. For at det kan lykkes vil vi gerne gøre en ekstra indsats for og sikre, at fremtidige generationer får lige så meget glæde af at følge Hele Nordjyllands Hold, som vi selv har, og vi starter derfor en Juniorklub op i AaB Support Club.

Det har gennem længere tid været et ønske i AaB Support Club at starte et fællesskab for den yngre generation af fodboldinteresserede, hvor de på samme måde som os andre, kan være fælles om at følge og hylde AaB. Efter længere tids overvejelser er rammerne nu sat, og vi er klar til at starte et nyt initiativ i foreningen, henvendt til AaB-fans i alderen 0-14 år.
Medlemskabet af AaB Support Club Junior kommer til at koste 99 kr. om året, og hvad det indebærer, kan du læse meget mere om i den her nyhed. Hvis du læser med helt til slut, vil du også finde ud af at vi har et ekstraordinært godt tilbud til dig.

“Da jeg for et års tid siden var så heldig at blive tilbudt en stilling i ASC’s bestyrelse, havde vi en snak om hvilke segmenter vi henvender os til, og det stod hurtigt klart, at der ikke er et ordentligt tilbud til de helt unge AaB-fans. Hvordan det skulle struktureres og fungere i praksis var vi lidt i tvivl om, men efter at have snakket med en håndfuld frivillige om problemstillingen, føler vi nu at vi er klar til at gå i luften med en egentlig Juniorklub”, fortæller Morten Nørgaard, der er en af udvalgets kontaktpersoner i bestyrelsen, og en af flere primus motorer på projektet.

Som medlem af AaB Support Clubs Juniorklub vil du opnå præcis de samme fordele som almene medlemmer, bortset fra at du ikke får tilsendt Supporteren fire gange årligt. Vi har udeladt dét aspekt af medlemskabet af to årsager:

  1. først og fremmest er det en forholdsvis dyr aktivitet, og vi vil derfor ikke være i stand til at tilbyde et medlemskab så billigt, som vi gør, hvis også dét skulle inkluderes. Vi er klar over at den her målgruppe nok ikke vil udnytte alle medlemskabets medlemsfordele i samme grad som medlemmer med et ‘almindeligt’ medlemskab vil, og vi har derfor prioriteret en lavere pris i stedet. Den lave pris på 99 kr. om året gør også, at det er relevant for langt flere, uanset indkomst, da vi ved at det i forvejen kan være en bekostelig affære, at følge sit yndlingshold i tykt og tyndt.
  2. Dernæst er vi også af den overbevisning at en stor del af medlemmerne i vores Juniorklub vil have forældre der også er medlem af ASC, og husstanden derfor i forvejen modtager bladet. I og med vi for et par år siden traf den beslutning, at vi ikke vil sende eksempelvis fire blade til samme adresse, med mindre medlemmerne aktivt beder os om det, så vil det også være en medlemsfordel som i nogle tilfælde alligevel ikke vil gøre nogen forskel.

I stedet for modtagelsen af vores medlemsblad Supporteren, så får du som medlem af Juniorklubben til gengæld adgang til en række aktiviteter i løbet af året, både nogle der stables på banene i samarbejde med AaB, men også nogle uden dem.

Eksempelvis vil der blive afholdt et flagværksted, hvor du kan være med til at lave dine egne bannere og flag, så du også kan være med til at støtte AaB med visuel opbakning. De vil blive afholdt sammen med AaB Tifo Kaos og andre frivillige, der lærer dig tips og tricks til at lave de flotteste bannere og flag.
Derudover vil der løbende blive afholdt diverse arrangementer i samarbejde med AaB, som eksempelvis rundvisning på træningsanlæget eller Aalborg Stadion, eller der kan arrangeres træning sammen med en gruppe af spillerne.


Aktiviteterne der skal laves i samarbejde med AaB er på nuværende tidspunkt uspecificeret, i og med vi ikke ved hvor mange medlemskaber det nye initiatv vil generere. Vi har dog fået tilsagn fra AaB om at de er meget interesseret i at støtte op om det nye initiativ, og vil gøre alt der står i deres magt, for at få planlagt nogle rigtig gode aktiviteter.
Vi er udmærket klar over at drivkraften i stort set alt hvad vi foretager os, er AaB. Det er også dét de unge skal synes er interessant, og derfor har det været vigtigt for os at indlemme klubben tidligt i processen. Vi er derfor rigtig glade for at de allerede tidligt tilkendegav, at hvis vi var interesseret i at starte Juniorklubben op, så skal de nok gøre alt hvad de kunne for at hjælpe til med at sikre dets succes.
Alle de andre medlemsfordele, der gælder for medlemmer af såvel AaB Support Club som vores Juniorklub, kan du læse mere om herinde.

“Jeg har selv en dreng derhjemme på 6 år, og selvom jeg nærmest dagligt forsøger at overbevise ham om at AaB er det eneste der er spændende, så kan jeg tydeligt mærke at Ronaldo & Messi, og for den sags skyld Fortnite, har langt lettere ved at fange hans interesse. Jeg er derfor glad for at vi har fået stablet det her initiativ på benene, så jeg kan tage ham med til noget der er mere relevant for ham, og som måske kan gøre at han også får øjnene op for alle de glæder det giver, at følge AaB i tykt og tyndt”, fortæller bestyrelsesmedlem og en anden af primus motorerne, Kenneth Laustsen.

Jeg har svært ved at se hvad der skulle være mere interessant end AaB

Lynge Jakobsen, februar 2008

Hele Nordjyllands Håndsrækning

For at kick-starte initiativet, har vi i AaB Support Club besluttet at gøre noget ekstraordinært for at gøre ASC Junior endnu mere interessant, og for at sikre at vi får muligheden for at vise så mange som muligt, hvor meget glæde et medlemskab vil kunne give. Vi har derfor besluttet, at det kontantbeløb vi fik af AaB ifm. salget af Hele Nordjyllands Håndsrækning-trøjen skal gå ubeskåret til etableringen af ASC Junior. Det kan du læse meget mere om herinde.

Det betyder helt konkret at hvis du melder dig ind i løbet af kalenderåret 2019, så får du det første års medlemskab ganske gratis.
Ja, du læste rigtigt.

Såvel AaB som vi i den officielle fanklub har en klar interesse i at sikre den næste nye generation af AaB-fans, og vi er derfor villig til at gå det ekstra skridt, for at sikre så stor opbakning til projektet, som muligt.

Hele ASC Junior startes op søndag den 10. februar på Aalborg Stadion, hvor AaB i samme omgang afholder Børnedag, inden kampen mod Randers FC. Dét kan du læse meget mere om herinde.

Her vil vi være tilstede med en stand, således du har mulighed for at stille spørgsmål og få en snak med flere af vores frivillige, ligesom der vil være indmeldingsblanketter, som du kan udfylde og aflevere. Samtidig er der mulighed for at male flag og bannere til kampen, sammen med AaB Tifo Kaos.
Hvis ikke du har mulighed for at være tilstede til Børnedag, så er det naturligvis altid muligt at tilmelde sig via vores webshop.

Eksisterende medlemmer af AaB Support Club som er i den relevante aldersgruppe, vil snarest blive kontaktet med tilbuddet om at konvertere medlemskabet til et af ASC Juniorklub.

Skulle du have nogle spørgsmål til initiativet, så vil der som nævnt stå en håndfuld frivillige klar til at besvare dem i forbindelse med Børnedag.
Du kan til enhver tid også kontakte os på e-mail, eller via Facebook.

Praktisk information Hvad:  ASC Juniorklub Hvor: Aalborg Stadion Hvornår: Søndag den 10. februar Hvem: Alle AaB-fans i alderen 0-14 år Ved indmeldelse i ASC Juniorklub angiver du dit navn og adresse. Når første år af dit medlemskab er udløbet, så sender vi et girokort til din adresse, som dine forældre kan betale i deres netbank, og tilmelde til PBS. Det er altså ikke nødvendigt at skal have nogle penge eller betalingskort med på selve dagen. Ved indmelding modtager du et velkomstbrev med diverse ting i, herunder et ASC-badge. Da vi desværre ikke har mulighed for at producere medlemskort på forhånd, vil disse blive udleveret fra AaB’s fanshop til de efterfølgende hjemmekampe.

En stærkere fanklub – et stærkere AaB

, ,

Comments are closed.