ASC Stadion-rundvisning for medlemmer

Har du prøvet at tage plads på AaBs udskiftningsbænk? Og siddet på favoritspillerens plads i AaBs omklædningsrum? Og set banen fra stadions absolut bedste pladser på TV-hovedplatformen? Og set det TV-studie som der sendes fra – når altså kommentatorer og eksperter ikke lige står nede ved banen? På én og samme dag?

Det har du nu chancen for at komme til, for ASC har fået Lars “Kosten” Thomsen til at lave et par rundvisninger på Aalborg Stadion, søndag den 10. september 2023. Det er midt i landsholdspausen, så vi kan for en stund dulme abstinenserne fra de hjemlige kampe, med et kig bag kulisserne.

Rundvisningerne, der starter fra foyeren på stadion, varer en lille times tid og kommer forbi alle ovennævnte steder, og flere andre af faciliteterne på stadion. Undervejs bliver der mulighed for at stille spørgsmål, og tage billeder, og så slutter vi rundturen med en øl eller sodavand i AaBs helt egen pub på stadion.

Søndagens første rundvisning starter kl. 10.00 og den er forbeholdt medlemmerne af ASCs Juniorklub. Tilmeldingen for ASC Junior er gratis og foregår ved at sende en mail til kontoret@aabsupportclub.dk senest mandag den 4. september. Der er plads til 15 børn og max. én voksen pr. barn. Er der flere tilmeldte end vi har plads til, trækker vi lod. Alle får direkte svar på mailen.

Søndagens anden rundvisning finder sted fra kl. 11.30 og er åben for alle ASC-medlemmer. Hér er prisen kr. 40,- for rundvisning og en øl/vand. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet HER. Tilmeldingen er åben nu. På denne rundvisning er der plads til 20 deltagere. Hvis interessen er større, har “Kosten” lovet at lave endnu en rundvisning!

Søndagens tredje rundvisning finder sted fra kl.13.00 og er åben for alle ASC-medlemmer. Hér er prisen kr. 40,- for rundvisning og en øl/vand. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet HER. Tilmeldingen er åben nu. På denne rundvisning er der plads til 20 deltagere. Hvis interessen er større, har “Kosten” lovet at lave endnu en rundvisning!

Tilmelding til denne dag kræver altså medlemskab af ASC og kan ikke tilkøbes af ikke-medlemmer mod merbetaling. Er du endnu ikke medlem, så klarer du dét let og ligetil hér: Bliv medlem

,

Comments are closed.