ASC-Away: SIF-AaB 25. april (Pokalsemifinale)

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen (Complea) på Aalborg Stadion kl. 16.00 og forventet hjemkomst på Aalborg Stadion omkring kl. 23.00.

Priser og tilmelding
Turen koster kun 100 kr. for medlemmer af AaB Support Club. Hvis du tilmelder flere ASC-medlemmer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

Hvis du er blandt de første 40 tilmeldte ASC-medlemmer kan du tillige købe entrébillet til stadion for kun 50 kr.

Børn under 15 år, som er medlem af AaB Support Club Junior betaler kun 50 kr. for at komme med på turen. Køb da det særskilte produkt til børn.

Personer, som ikke er medlem af AaB Support Club, kan komme med på turen mod en merpris på 50 kr. Dette gælder også børn under 15 år, men husk at det indtil videre er gratis at blive medlem af AaB Support Club Junior.

Hvis du tilmelder flere ikke-medlemmer, skal vi bede dig anføre navne på dem alle. I feltet til angivelse af ASC-medlemsnummer, skal du som ikke-medlem skrive “0000” samt dit navn.

Bemærk at der til denne kamp ikke er gennemførelsesgaranti. Turen gennemføres med garanti ved minimum 30 tilmeldinger. Det er også muligt at turen kan gennemføres ved færre tilmeldte – dog ikke som almindelig bustur.

Ordensregler
Med din tilmelding til denne tur bekræfter du samtidig at have læst og accepteret ordensreglerne for vores busture.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for køb af billetter i forsalg til turen er søndag den 23. april kl. 20.00.

OBS
Det er ikke længere muligt at betale med kontanter i vores busser. Sørg derfor for at have Mobile Pay klar på din telefon.

,

Comments are closed.