ASC Away: Kom til topbrag på heden for 75 kr.!

fcm300x300

ENDELIG er vinterpausen slut! Spillerne er klar! Vi er klar! Er du klar?

AaB lægger ud med et brag af et topopgør i Herning mandag den 29. februar kl. 19.00, når Benhams dyre drenge fra FC Midtjylland skal sættes på plads af vores sprudlende lokale drenge fra Danmarks absolut bedste talentfabrik.

Du kan køre med ASC til kampen for bare 75 kr. For denne beskedne pris får du komfortabel transport lige til stadion og retur i moderne turistbusser ledet af erfarne rejseledere. Skulle du blive tørstig eller lækkersulten sælger vi drikkevarer og snacks i bussen til særdeles fanvenlige priser. Du kan betale med kontanter og kreditkort i bussen. Undervejs kan du deltage i konkurrencer og hygge dig med ligesindede AaB-fans i alle aldre.

Læs mere om forårets udebaneture med ASC.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen til Herning for bare 75 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 40 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr. De fleste af disse er allerede afsat, så du skal skynde dig for at få fingrene i en af de billige entrébilletter.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 25/2-16 kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 15.30 og hjemkomst samme sted omkring kl. 23.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aab-support-club.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.