ASC Away: Kom afsted til småpenge – kombitilbud til de resterende kampe!

AaB Support Clubs fornemste opgave er, som navnet antyder, at samle folk om at støtte AaB. Som en del af dette vil vi gerne have så mange AaB-fans med på udebane som muligt, så vi kan støtte vores drenge til sejr.

I de resterende kampe i grundspillet er vi så heldige at have tre fede udebanekampe, og vi har derfor lavet et tilbud til jer, så I kan komme med til alle kampene for småpenge.

Vi starter op med en lørdagskamp den 10. februar mod Silkeborg IF på deres nye stadion, som vi skal besøge for første gang.

1. marts har vi en torsdagstur til Haderslev, hvor AaB skal forsøge at besejre SønderjyskE.

Til den sidste kamp i grundspillet, hvor det hele skal afgøres, er vi så heldige at skulle en tur ned til løbebanen i Århus til en kamp mod AGF søndag den 18. marts.

Du kan komme med til alle tre kampe for kun 250 kr., og vil du samtidig have en billig entrébillet til hver kamp, så har vi en samlet pakke med bustur og billet til kun 400 kr. Du sparer hele 75 kr. i forhold til køb af turene enkeltvis og hundredevis af kroner i sammenligning med andre transportformer til de 3 vigtige kampe.

Som altid kører AaB Support Club med komfortable turistbusser og med rutinerede rejseledere. Du kan købe billige drikkevarer og snacks og deltage i konkurrencer undervejs på turene.

Tilmeld dig turene samlet eller enkeltvis allerede i dag i webshoppen..

Comments are closed.