ASC Away: Fredagskamp i Haderslev!

sønderjyske300x300

Allerede på fredag den 6. november skal AaB forsøge at fortsætte målformen fra Hobrokampen, når turen går til Haderslev til opgøret mod forfølgerne fra SønderjyskE. AaB Support Club arrangerer selvfølgelig bustur til kampen. Du kan komme med for bare 100 kr.

Lars Søndergaards tidligere klub fra det sydlige Jylland har indledt sæsonen over al forventning og spiller med i den pæne ende af tabellen. De fik godt nok ørerne i maskinen i Aalborg med et nederlag på 5-0 for en lille måned siden – men det kan jo ske for hvem som helst. AaB svinger som bekendt fra noget nær verdensklasse til håbløst boldflytteri med indbyggede fejlafleveringer. Men det har jo også sin charme at man aldrig ved hvad man skal forvente. Bliver det en fest i Haderslev? Eller bliver det en skuffelse? Vi tror naturligvis på drengene, og har gennemførelsesgaranti på turen, så tilmeld dig nu med sikkerhed for at du kommer afsted fredag eftermiddag.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen til Haderslev for bare 100 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 40 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er onsdag den 4/11-15 kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 14.00 og hjemkomst samme sted omkring kl. 23.30, perfekt til en tur videre ud i byen til J-Dag.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aab-support-club.dk

, , , , , , ,

Comments are closed.