ASC Away: Det hele afgøres i Odense – du skal med!

OB

Superligaen nærmer sig sin afslutning og sin afgørelse. AaB har et par vigtige og spændende hjemmekampe i Aalborg inden det hele afgøres med udekampen i Odense søndag den 29. maj. Med europæisk deltagelse og måske endda medaljer inden for rækkevidde, kan det gå hen og blive endog særdeles spændende mod Kent Nielsen og co. Drengene har behov for massiv opbakning fra lægterne, så tag en sidste tur inden sommerferien, og giv dit bidrag til at sæsonen kan slutte godt af for Aalborgs drenge.

AaB Support Club arrangerer som altid tur til kampen. Du skal kun slippe 100 kr. for at komme med. Så bliver du kørt lige til udebaneafsnittet og retur til Aalborg efter kampen. De første 40 tilmeldte får tilbudt at tilkøbe en entrébillet til kampen for kun 50 kr.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Læs mere om forårets udebaneture med ASC, herunder priser, gennemførelsesgaranti og billige entrébilletter.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen til Odense for bare 100 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 40 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 26. maj kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 13.00 og hjemkomst samme sted omkring kl. 22.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aab-support-club.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.