ASC Away: Der skal 3 point med hjem fra Haderslev på torsdag!

Kampen om top 6 spidser for alvor til. Hele 8 klubber ligger inden for 8 points og kæmper om de 3 yderligste pladser i Slutspillet. Det kiksede for AaB i sidste sæson. Hvis det skal lykkes i denne, skal der meget snart mere end et enkelt point på kontoen pr. kamp.

Allerede på torsdag har AaB muligheden igen. Desværre sker det på én af Ligaens sværeste udebaner i Haderslev, så der skal fight, dygtighed, skarphed og held til for at det kan lykkes at hente de 3 supervigtige point med hjem til Aalborg. Lige præcis derfor skal du tage ned og støtte AaB og gøre dit til at selvtilliden igen finder vej til gutterne på grønsværen.

AaB Support Club kører selvfølgelig dig og dine venner til kampen. Husk at vi har gennemførselsgaranti på alle udebaneture i Superligaen, så du kan roligt tilmelde dig vores tur.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 125 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er tirsdag den 27. februar kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 14.00 og forventet hjemkomst samme sted omkring kl. 23.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.