ASC Away: Århus kalder nu igen…

AGF ny

Medaljekampen spidser til med ganske få kampe tilbage i sæsonen. I den næstsidste udebanekamp på tirsdag den 17. maj skal AaB igen en tur til Århus for én gang for alle at vise at AaB er et langt bedre hold end AGF.

AaB Support Club kører dig lige til indgangen til udebaneafsnittet og tilbage til Aalborg efter kampen for kun 75 kr. Så kan alle være med.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Læs mere om forårets udebaneture med ASC, herunder priser, gennemførelsesgaranti og billige entrébilletter.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen til Århus for bare 75 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 40 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

BEMÆRK Tilmeldingsfrist
Da turen finder sted en tirsdag er sidste tilmeldingsfrist til denne tur fredag den 13. maj kl. 14.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 16.30 og hjemkomst samme sted omkring kl. 23.00.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aab-support-club.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , ,

Comments are closed.