AaBfatboys er stadig konger af ASCs Indestævne..

Overskriften siger en hel del, men først lidt baggrundshistorie.

Lørdag den 16. januar 2016 blev ASCs traditionsrige indestævne afholdt, og sædvanen tro blev der budt på masser af god fodbold. Desværre havde vi kun 8 hold til start, men heldigvis mødte alle disse op med gåpåmod og masser af godt humør. Grundet det lave antal hold, blev der spillet “alle mod alle” så det blev til rigeligt med kampe for alle deltagere.

I gruppespillet stod det hurtigt klart, hvilke hold der var bedst til at håndtere den lille runde. Team Zweimal og AaBfatboys fejede det meste modstand af banen og Team Zweimal sikrede gruppespilssejren ved at slå AaBfatboys med hele 4-0.

Stillingen efter gruppespillet og 7 kampe til alle hold.

  1. Team Zweimal – de scorer altid 2
  2. AaBfatboys
  3. De Røde Hunde
  4. VfB Himmerland
  5. L:RON:HARALDSLUND
  6. ATK 2
  7. Bestyrelsen
  8. ATK 1

Kun 4 hold skulle videre til semifinalerne, så de 3 hold bestående af ASC-frivillige og de nytilkomne L:RON:HARALDSLUND måtte tage plads på tilskuerpladserne.

I 1. semifinale skulle Team Zweimal og VfB Himmerland mødes. Trods en tidlig føring til Himmerland, så trak Zweimal sig sejrrigt ud med en sejr på 6-4 og stod som det første hold klar til at spille finale. Semifinale nummer 2 var mere ensidig, hvor AaBfatboys kørte De Røde Hunde over med en 7-1 sejr.

Bronzen blev altså en kamp mellem De Røde Hunde og VfB Himmerland. De Røde Hunde, som altid er garant for en topplacering til ASCs stævne, vandt bronzen med en sejr på 3-1.

Da det blev tid til den store finale var det de 2 øverst placerede hold i gruppespillet, som stod over for hinanden, nemlig Team Zweimal og AaBfatboys. En ganske velspillet kamp blev afgjort på et par veltimede aktioner fra fatboys’ 10’er, og så kunne AaBfatboys endnu engang hæve trofæet!

Begge finalehold har nu mulighed for at repræsentere ASC ved det årlige DM for fanklubber, som i år spilles i Nørrebrohallen lørdag den 13. februar.

Vi siger tak til de tilmeldte hold og de fremmødte tilskuere og håber, at vi ses igen i 2017!

Vinderholdene

Vinderholdene 2016 – AaBfatboys, Team Zweimal, De Røde Hunde og VfB Himmerland.

Du kan se billeder fra dagen på vores Facebookside:
AaB Support Club på Facebook

, ,

Comments are closed.