Undervejs på turen

Mad og drikke
Der vil i bussen være mulighed for at købe øl, sodavand, Smirnoff Ice/Bacardi Breezer/Cult Shaker og kildevand, samt chips, slik og chokolade, så det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer og chips/slik.

På længere ture med afgang om morgenen/formiddagen tilbyder vi gratis morgenmad bestående af et rundstykke, en morgenkage, en kop kaffe samt en brik-juice eller ”en skarp”. Vi annoncerer med dette tilbud fra gang til gang i annonceringen af de enkelte ture her på hjemmesiden.

På grund af manglende interesse sælger vi ikke længere mad i bussen. Du er derfor velkommen til selv at medbringe mad under hensyntagen til bussens inventar.

Pauser undervejs på turene holdes på rastepladser uden mulighed for at købe mad. Sørg derfor for selv at medbringe mad eller spis på stadion hvis du ønsker mad undervejs.

Aktiviteter i bussen
Undervejs på turen afholder vi som sædvanligt en lille ciffertips-konkurrence, hvor du kan tippe kampens resultat. Prisen er DKK 5,- pr. tips og alle pengene går i puljen. Herudover kan du også deltage i øvrige konkurrencer, f.eks. med at gætte dagens tilskuertal samt andre indslag, der varierer fra tur til tur.

Du vil også kunne læse dagens udgave af BT eller Ekstra Bladet samt seneste weekendudgave af Tipsbladet, ligesom vi altid medbringer raflebægere, terninger, kortspil m.v.

 

Betal med dankort i bussen
ASC har valgt at investere i en trådløs dankortterminal, således at det – udover kontanter – også er muligt at betale med betalingskort for drikkevarer m.v. i bussen.

Du kan anvende såvel Dankort som Visa/Dankort, MasterCard Debit og en række andre betalingskort. Muligheden for at kunne hæve “over beløbet” afhænger til enhver tid af, hvor mange byttepenge der er til rådighed i bussen. Der vil dog højst kunne hæves DKK 200,- over beløbet for dit køb.