Stem på sæsonens AaB’er 2016/17

Efter en sæson der ikke har levet op til hverken klubben, spillernes eller supporternes forventning skal vi – medlemmerne i AaB Support Club kåre den spiller/træner der har haft størst betydning for holdet i den forgangne sæson! Om det skal være en af de ”gamle” erfarne, en af de unge eller en af dem der er omkring holdet, er op til dig at være med til at bestemme!
Der vil blandt alle, der har stemt på Sæsonens AaB’er, blive trukket lod om en spillertrøje med tryk efter eget valg, og vedkommende får muligheden for selv at overrække trofæet til spilleren. Overrækkelsen vil ske til en af de første hjemmekampe i den nye sæson.
Du kan stemme ved at indsende kuponen nederst på siden, eller du kan gå ind på AaB Support Clubs hjemmeside, hvor du også kan afgive din stemme.
Du kan selvfølgelig kun stemme 1 gang. Skulle nogen stemme mere end en gang, vil alle vedkommendes stemmer blive slettet.
Vi skal have din stemme senest den 15. juli

Stem på sæsonens AaB'er 2016/17

Fields marked with an * are required
Hjælpe tekst

Det er en fejl på vore side at knappen ser skjult ud når musen er henover. Knappen er der stadig, så bare klik for at indsende din stemme.

Din stemme er registreret når du kommer til en ny side.