• tifo5-550x150
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

AaB Tifo Kaos en gruppe af aktive AaB-supportere, som arbejder med den synlige støtte til AaB. Og vi arbejder også med trommen og megafonen. Blandt vores faste indslag er de store megaflag og de mange flag til to pinde, som vi bruger lang tid på at tegne, male og udvikle.

Til udvalgte topkampe arrangerer vi store koreografiske tifo. En flot tifo kan eksempelvis bestå af farvede papirark, lange plastikbaner, røgbomber, konfetti. Eller vi kan vælge at præsentere et nyt stort rulleflag, som vi selv har malet. En flot tifo forvandler tribunen til et magisk inferno.

Måske har vi brug for dig. Har du gode idéer, er du god til at tegne, maler du som da Vinci, eller er du typen, der altid har et trick i baglommen til små praktiske problemer?
Det er sjovt at være med, du vil lære mange AaB-fans rigtig godt at kende, og du vil opleve at være bag kulissen i forbindelse med hele den samlede begivenhed, som en fodboldkamp er. Men det forpligter at være med.

En tifo lader sig kun gøre, hvis alle er aktive, kommer som aftalt og er klar til dagens udfordring. Det kan være hårdt, men kedeligt er det aldrig.
Se ATK’s egen hjemmeside på www.tifokaos.dk

Tifo til AaB’s 125-års jubilæum i 2010