ASC Away: Kom med til topbraget i Parken!

FCK

AaB Support Club kører dig og dine venner til Parken for kun 250 kr. pr. person på søndag, når AaB skal tæmme løverne fra FCK i nationalarenaen.

Der venter et vaskeægte topopgør på søndag i Parken når Superligaens nummer 1 fra FC København tager imod de nærmeste forfølgere fra AaB. Med en sejr kan AaB komme inden for 4 points afstand af 1. pladsen, mens et nederlag omvendt vil sende FCK alene i udbrud. Mon ikke de fleste AaB-fans kan huske 1. halvleg sidst vi besøgte Parken, hvor AaB i dén grad styrede begivenhederne. Og så var der vist også noget med en pokalfinale på københavnernes hjemmebane, så AaB har vist at det tidligere Parken-kompleks er ved at være et overstået kapitel.

Læs mere om forårets udebaneture med ASC, herunder priser, gennemførelsesgaranti og billige entrébilletter.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen til Parken for bare 250 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 40 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr. Mange af disse er allerede afsat, så du skal skynde dig for at få fingrene i en af de billige entrébilletter.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 10/3-16 kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 11.00 og hjemkomst samme sted omkring kl. 02.00.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aab-support-club.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.