ASC Away: Der er åbent for tilmelding til de fastlagte udebaneture!

AaB Support Club kører som tidligere nævnt ikke til sæsonens første udebanekamp i Parken på lørdag på grund af boykot af det tildelte udebaneafsnit i nationalarenaen, men det betyder bestemt ikke at Busudvalget holder forlænget sommerferie. Vi er helt klar til den nye sæson!

Du kan allerede nu tilmelde dig de kommende programsatte udebaneture i webshoppen og vi følger naturligvis op med resten af turene, når datoerne foreligger.

Vi kan glæde vores deltagere med uændrede priser på udebaneturene. Vi er altså nu oppe på 27 år i træk med uændrede lave priser (med et par års undtagelse) på vores udebaneture. Det er vi faktisk rigtigt godt tilfredse med. Ny i klassen er dog Helsingør, som bliver vores suverænt længste tur i Ligaen siden Næstved rykkede ned i 1996. Vi skal have en snak med vores busselskab, inden vi kan lægge os endeligt fast på en pris på denne lange tur.

En anden god nyhed er at vi fastholder gennemførelsesgarantien for udebaneturene i Superligaen. Du kan derfor være helt sikker på at komme afsted, hvis du tilmelder dig en tur, uanset antallet af tilmeldinger.

Husk at du finder masser af praktiske oplysninger om vores busture her på hjemmesiden under “Udvalg” -> “Busudvalget”. Hvis du ikke finder svar på lige præcis dit spørgsmål er du også meget velkommen til at kontakte os via mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

, , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.