ASC-rabat på sæsonkort

Igen i år får medlemmer af AaB Support Club 100,- i rabat på sæsonkort. Du kan derfor sikre dig et sæsonkort til Spar Nord-tribunen for kun 899,- og være sikret 18 Superligahjemmekampe i sæsonen 17/18. Rabatten gælder også de øvrige tribuner på Aalborg Portland Park.

Sæsonkort 17/18
I kan læse alt om køb af sæsonkort på AaB’s hjemmeside. Frem til den 30/6-17 kan eksisterende sæsonkortholdere forny sit sæsonkort, hvorefter salget af sæsonkort åbner for alle pr. 1/7-17.

I år tilbyder AaB en rabat på forlængelse af sæsonkort, som ikke kan kombineres med ASC’s rabat pga. tekniske udfordringer således det ikke er muligt at kombinere flere rabatter.

Det betyder, at ASC-rabatten kan anvendes i følgende tilfælde:
– Køb af nyt sæsonkort
– Forlængelse af sæsonkort efter 1/7-17
– Forlængelse af sæsonkort for barn
– Forlængelse af sæsonkort for pensionister til Spar Nord eller 3F-tribunen

Hvis du derimod forlænger sæsonkort inden 1/7-17 eller på anden vis ikke passer på ovenstående, så henviser vi til AaB’s rabat på forlængelser.

Priser med ASC-rabat

Spar Nord og 3F-tribunen
Barn 399,-
Pensionist 549,-
Voksen 899,-

Siddeplads på Weber-tribunen
Barn 649,-
Pensionist 1199,-
Voksen 1549,-

Hvordan får jeg min ASC-rabat?
Du skal sende en e-mail til ASC-kontoret (kontoret@aabsupportclub.dk) med dit medlemsnummer og navnet på medlemskortet. Herefter sender vi en rabatkode, som du skal anvende i AaB’s webshop. Sæsonkort skal købes online for at få ASC rabat.
Bemærk: Der kan gå op til tre dage, før du modtager din rabatkode.

Jeg er endnu ikke medlem af ASC
Du kan stadig nå at få medlemsrabat, selvom du endnu ikke er medlem af ASC. Du skal blot melde dig ind på vores webshop. Det koster 195,- for et års medlemskab.
Send en mail til kontoret (kontoret@aabsupportclub). I mailen til kontoret angiver du i stedet ordrenummer fremfor medlemsnummer, da der går et par uger inden du modtager dette.

Flere medlemsfordele
• Gratis udebanetur (værdi op til 200kr)
• Medlemskort
• Du modtager medlemsbladet Supporteren 4 gange årligt
• Rabat på AaB-merchandise
• Forkøbsret til AaB’s europæiske kampe

Du kan læse alle om alle fordele under medlemsfordele.

Vi ses på tribunen!

, , , ,

Comments are closed.