ASC Away: Opturen skal fortsætte mod AaB2 i Odense!

Af ukendte og komplet uforståelige årsager har overskudslageret af engang ganske habile AaB-spillere valgt at henlægge deres aktiviteter på en trist afsides beliggende ø. Her har de kollektivt besluttet sig for at gå kraftigt ned i niveau til stor underholdning for det meste af fodbolddanmark. På mandag skal AaB give dem en lærestreg, når den fremragende indledning på forårssæsonen skal fortsætte i Odense.

Tilmeld dig nu og få både tur og billet til kampen for kun 150 kr.! Med afgang kl. 15.00 og hjemkomst til midnat, kan turen endda klares med et minimum af fravær fra job/uddannelse.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Læs mere om efterårets ture. Du kan blandt andet læse om priser, gennemførelsesgaranti og billige entrébilletter til de hurtige.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 100 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er forlænget til fredag den 3. marts kl. 12.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 15.00 og forventet hjemkomst samme sted omkring midnat.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.