ASC Away: Udebaneture sættes til salg mandag den 6. februar

img_3247

Det er lige nu muligt at benytte sig af et pakketilbud til de resterende 3 udebaneture med AaB Support Club i Grundspillet.

Således kan man for kun 175 kr. komme med på alle 3 udebaneture til Århus mod AGF den 19. februar, til Odense mod OB den 6. marts og til Viborg mod Viborg FF den 19. marts. For i alt 325 kr. får man også entrébilletter med til alle 3 kampe.

Man kan købe “Sammen Mod Top 6-Pakken” frem til mandag den 6. februar kl. 20.30.

En halv time senere, altså mandag den 6. februar kl. 21.00 åbner vi op for at man kan tilmelde sig de tre ture enkeltvis.

Det er lykkedes os at holde priserne på samme niveau, som de tidligere år. Turen til Århus koster således bare 75 kr., turen til Odense kan man deltage på for 100 kr. mens man kan komme med til den altafgørende kamp i Viborg for sølle 50 kr.

Til alle 3 kampe kan de første 45 deltagere tilkøbe entrébillet til kampen for kun 50 kr. Bemærk at en del af disse billetter er solgt på forhånd via “Sammen Mod Top 6-Pakken”, så du bør slå til hurtigt, hvis du vil sikre dig én af de resterende billige entrébilletter sammen med din billige bustur.

Der er naturligvis gennemførelsesgaranti på alle 3 ture, som således gennemføres uanset antallet af tilmeldte.

Du tilmelder dig turene i webshoppen.

Hvis du har spørgsmål til udebaneturene er du meget velkommen til at kontakte Busudvalget på mail til busudvalg@aabsupportclub.dk.

, , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.