ASC Away: Årets sidste away går til Horsens

horsens

AaB lukker fodboldåret 2016 med en udekamp fredag den 9. december mod AC Horsens. For en gangs skyld en hverdagskamp, hvor både afgangs- og hjemkomsttidspunkt giver nogenlunde mening for de fleste.

I 22 indbyrdes opgør mellem de to hold i Superligaen har AaB kun tabt to. Det kan vi imidlertid ikke bruge til så meget i denne kamp. Hvis AaB vil gøre sig gældende i kampen om at komme med i mesterskabsslutspillet er kravet en sejr i Horsens, der lige som AaB ligger i det store felt lige under top 6.

Med ASC koster turen til Horsens sølle 75 kr. De første 40 tilmeldte kan desuden tilkøbe entrébilletten til kampen for bare 50 kr.

Som traditionen byder sælger vi julebryg i bussen på denne årets sidste udebanetur. Prisen er en rund 10’er.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Læs mere om efterårets ture. Du kan blandt andet læse om priser, gennemførelsesgaranti og billige entrébilletter til de hurtige.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 75 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 40 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er onsdag den 7. december kl. 20.00. Bemærk tilmeldingsfristen onsdag, da der er tale om en fredagstur.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 15.00 og forventet hjemkomst samme sted omkring kl. 22.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.