ASC Away: Kør med ASC til Randers for en halvtredser!

RandersFC

Fokus er selvfølgelig lige nu på torsdagens afgørende returopgør i semifinalen i DBU Pokalen mod AGF. Men vi må ikke glemme at AaB stadig spiller med i den sjove ende af Superligaen også. AaB har bare et enkelt point op til 2. pladsen. På mandag venter næste udfordring i udekampen mod Randers FC, som ligger på 7. pladsen, 7 point efter AaB. Du kan køre med AaB Support Club til kampen for kun 50 kr. Det finder du ikke billigere!

Læs mere om forårets udebaneture med ASC, herunder priser, gennemførelsesgaranti og billige entrébilletter.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen til Randers for bare 50 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 40 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr. Mange af disse er allerede afsat, så du skal skynde dig for at få fingrene i en af de billige entrébilletter.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 21/4-16 kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 17.00 og hjemkomst samme sted omkring kl. 22.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aab-support-club.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.